Voetstappen in het zand remco hakkert. Voetstappen in het zand 2019-01-17

Voetstappen in het zand remco hakkert Rating: 9,1/10 238 reviews

IN HET LYRICS by REMCO HAKKERT: Ik droomde eens dat...

voetstappen in het zand remco hakkert

Toch mogen we weten dat God in alle omstandigheden bij ons is en ons zal dragen. Toen na de oorlog het gedicht voor het eerst in druk verscheen, stond eronder 'author unknown'. Het lied is gemaakt op het gedicht 'Voetstappen in het zand', ook bekend onder de titel 'Waar was U, God? We liepen samen het leven door, en lieten in het zand, een spoor van stappen; twee aan twee, de Heer liep aan mijn hand. Ik droomde eens dat ik aan 't strand liep bij lage tij Ik was daar niet alleen, want God liep aan mijn zij. Juist toen ik U nodig had, juist toen ik zelf geen uitkomst zag, op het zwaarste deel van mijn pad. . Het originele gedicht is Engelstalig en heet 'Footprints In The Sand'.

Next

IN HET LYRICS by REMCO HAKKERT: Ik droomde eens dat...

voetstappen in het zand remco hakkert

Juist toen ik U nodig had, juist toen ik zelf geen uitkomst zag, op het zwaarste deel van mijn pad. Denkt niet verder te kunnen. Maar als ik het spoor goed bekeek, zag ik langs heel de baan, daar waar het juist het moeilijkst was, maar één paar stappen staan. We liepen samen het leven door, en lieten in het zand, een spoor van stappen; twee aan twee, de Heer liep aan mijn hand. U krijgt dus niets per post toegestuurd! Mijn leven kent wel meer zware tijden. Vergeef me, als het mij niet opvalt.

Next

IN HET LYRICS by REMCO HAKKERT: Ik droomde eens dat...

voetstappen in het zand remco hakkert

Juist toen ik zelf geen uitkomst zag op het zwaarste deel van mijn pad. Maar als ik goed het spoor bekeek, zag ik langs heel de baan daar waar het juist het moeilijkst was maar één paar stappen staan. Juist toen ik U nodig had, juist toen ik zelf geen uitkomst zag, op het zwaarste deel van mijn pad. Er wordt beweerd dat het Mary Stevenson 1922-1999 zou zijn. David beschrijft in psalm 23 dat de staf van de Goede Herder hem vertroosten. Maar diep van binnen en met mijn verstand wist ik het wel: Dag aan dag draagt God mij. Maar als ik het spoor goed bekeek, zag ik langs heel de baan, daar waar het juist het moeilijkst was, Maar als ik het spoor goed bekeek, zag ik langs heel de baan, daar waar het juist het moeilijkst was, maar één paar stappen staan.

Next

Voetstappen In Het Zand (Backingtrack) :: * Download Backing mp3 :: Bladmuziek voor koren

voetstappen in het zand remco hakkert

Hierop heropende ze met hulp van vrienden het proces en werd haar autenticity claim erkend, na onderzoek van het handschrift in 1995 'over 50 years old'. Zijn dood geeft jou leven. Want God liep aan mijn hand. Als een schaap dat naar de slacht wordt geleid, als een ooi die stil is bij haar scheerders deed hij zijn mond niet open. Mijn lieve kind, juist toen het moeilijk was, heb ik jou gedragen.

Next

Remco Hakkert

voetstappen in het zand remco hakkert

Ik stopte en keek achter mij, en zag mijn levensloop, in tijden van geluk en vreugde, van diepe smart en hoop. Voor ons welzijn werd hij getuchtigd, zijn striemen brachten ons genezing. Geen licht dat gloort aan de horizon. Ik was daar niet alleen, want ook de Heer liep aan mijn zij. Zelfs geen God die je ervaart. Je gaat door een donker diep duister dal.


Next

Voetstappen in het zand

voetstappen in het zand remco hakkert

Soms lijkt God zo ver weg en is het net of we er alleen voor staan. Maar als ik het spoor goed bekeek, zag ik langs heel de baan, daar waar het juist het moeilijkst was, maar één paar stappen staan. . Mary zou dit gedicht op 14 jarige leeftijd 1936 geschreven hebben en vervolgens uitgedeeld aan mensen die 'er misschien ook wat aan zouden kunnen hebben'. Wij echter zagen hem als een verstoteling, door God geslagen en vernederd.

Next

Voetstappen in het zand

voetstappen in het zand remco hakkert

Momenten dat je er door zit. We liepen samen het leven door, en lieten in het zand, een spoor van stappen; twee aan twee, de Heer liep aan mijn hand. Juist op het moment dat je er alleen voor lijkt te staan, staat er iemand naast je. Na betaling ontvangt u een factuur met een download link. In de bijbel noemen we dat woestijnperioden.

Next

Voetstappen in het zand :: * Bladmuziek :: * Overige selecties :: Bladmuziek voor koren

voetstappen in het zand remco hakkert

Hij draagt ze met Zich mee naar het kruis op Golgotha. Een vriend had het door, en we hebben een avond en nacht samen doorgewerkt… eerlijk gezegd heeft hij mijn werkstuk gered! Niemand die er was toen het leven moeilijk was. Op een gegeven moment was ik te moe om nog een stap te zetten. Daar bij het kruis zet Hij je op de grond, maar alle moeilijkheden laat Hij op Zijn schouders liggen. Wie de maker van het gedicht is, is niet met zekerheid vast te stellen. Voetstappen In Het Zand by k droomde eens en zie ik liep aan 't strand bij lage tij. Ik zei toen 'God, waarom dan toch?!! Jesaja 53:4-7 andere vertalingen Luisterliederen Samen bidden Vader, dank u dat u mij gedragen hebt en dat nog steeds doet.

Next

Wij danken U

voetstappen in het zand remco hakkert

Ik was daar niet alleen, want ook de Heer liep aan mijn zij. Ik stopte en keek achter mij, en zag mijn levensloop, in tijden van geluk en vreugde, van diepe smart en hoop. Er is ook een parodie gemaakt op dit gedicht. Het signaal is dan mono Bestellen: U doorloopt het normale bestelproces bestellen, betalen en ontvangt per email een downloadlink, waarmee u het bestand downloaden. We liepen samen het leven door en lieten in 't zand een spoor van stappen, twee aan twee. Algemeen: Ik zag mijn levensspoor als voetstappen op het strand, de Heer liep aan mijn zijde. Dat is toch wel een bijzonder iets, om even bij stil te staan.

Next