Suomi24 salatut elämät. Salatut elämät • Virallinen kanava 2019-02-26

Suomi24 salatut elämät Rating: 6,3/10 1188 reviews

Suomi24

suomi24 salatut elämät

Pietari ja Peppi olivat Porissa koulutuspäivillä. Mira on osoittanut kiinnostusta Severiä kohtaan. Artikkelissa on paljon triviaa, mutta ei mitään yleistä analyysia sarjasta, sen tyylistä ja suosion syistä. Saara Kytö 2013—2014, Daniela Hoffström 2015, 2016, 2018 on ja tytär, joka syntyi Kuulan perheen ollessa kidnapattuina Siperiassa. Alun perin Viola saapui sarjaan tutustuessaan -sovelluksen kautta. Taiga palasi sarjaan kesäkuussa 2018. Nella seurusteli hetken aikaa kanssa, mutta he erosivat Nellan saatua tietää Benjaminin tirkistelleen Nellan äitiä Evaa suihkussa ja sen, että Benjamin jätti Violan, kun tämä ei tahtonut harrastaa seksiä Benjaminin kanssa.

Next

Salatut elämät (TV Series 1999

suomi24 salatut elämät

Monica oli yhdessä vaiheessa sitä mieltä, ettei aio todistaa Jirin isyyttä, mutta tuli loppuvuodesta 2017 siihen päätökseen, että Jiristä tulee virallisesti Magnuksen isä. Myöhemmin Nella laittoi hänelle tekstarin, ettei ole yhdessä Severin kanssa. Suhteessa on ilmennyt ongelmia useampaan otteeseen, mutta kaksikko on päässyt niistä aina yli. Gunnar Mustavaara on aikoinaan työskennellyt ja myös muualla päin maailmaa. Trivialuettelo tulisi siirtää luetteloon jaksoista ja roolihahmot-osioon saada edes lyhyt johdanto, kaikki roolihahmot on toki viisaasti linkitetyssä luettelossa. Toisekseen sarjan teemat ovat tärkeitä, sarja on kunnostautunut esimerkiksi homoseksuaalisuuden ja kehitysvammaisten kuvaamisessa: ,.

Next

Salatut elämät • Virallinen kanava

suomi24 salatut elämät

Gunnarin oireet pahenivat syksyn 2016 aikana. Myöhemmin Nella ja Severi lähtivät käymään Ismon Valinnassa, missä Nella törmäsi Nuuttiin. Nyt kun jäsentelyä on selkeytetty ja tauhkaa siirretty ala-artikkeleihin, on toivottavasti vähän helpompi lähteä liikkeelle sisällön kehittämisen kanssa. Keväällä 2017 Nella törmäsi ratikassa poikaan, johon ihastui ja lopulta halusi löytää hänet. Sitä ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä Severin piti muuttaa kasvatti-isänsä Lassen luo. Salkkareita kuvataan Konalan-studiossa sekä ympäri Helsinkiä. It was hosted by Amazon Technologies Inc.

Next

id2sorties.com: Etusivu

suomi24 salatut elämät

Hän myös menetti Herukan, koska Pihlajakadun alaikäiset nuoret pitivät siellä bileet ja sen lisäksi Lola oli aiemman palkannut epähuomiossa alaikäisen ikänsä ja nimensä valehdelleen Benjamin Taalasmaan töihin Herukkaan. Gunnar ei tosin tiennyt sitä, että Camillalla on identtinen kaksoissisko. Benjamin palasi takaisin Pihlajakadulle maaliskuussa 2017, jolloin puhui suomea äidinkielenomaisesti. Nella ja Nuutti suutelivat ja alkoivat seurustelemaan. Erikoisjaksot ja päätösjaksot kannattaisi myös eriyttää tästä artikkelista. Sittemmin Ulla ja Gunnar tutustuivat toisiinsa lisää illallisella, mutta Gunnarin vahingossa antaman väärän puhelinnumeron vuoksi pari menetti toistaiseksi yhteyden toisiinsa. Sen jälkeen hän on tapaillut myös , jota hän avusti rahallisesti Ismon lähikaupan uudistamisessa.

Next

Suomi24

suomi24 salatut elämät

Viola tosin ei tiennyt, että Linda on hänen äitinsä vaan piti tätä siskonaan ja isoäitiään Päivi Heleniusta äitinään, kunnes salaisuus paljastui hänelle maaliskuussa 2017. Benjamin nähtiin Pihlajakadulla jo vuosina 2009—2010, jolloin ei osannut suomea kuin muutaman sanan verran ja vierailu jäi lyhyeksi, kun hän muutti adoptiovanhempiensa kanssa Keniaan. Jannen yllätykseksi isyystesti olikin negatiivinen. Dahlia yritti saada Gunnarin eroamaan uudesta puolisostaan, Ullasta, ja perumaan häät, mutta tavallaan onnistui ja Gunnar meni naimisiin kanssa. Taiga vieraili muutaman kerran Helsingissä isänsä luona vuosina 2015 ja 2016.

Next

Suomi24

suomi24 salatut elämät

Niillä pääsee hyvin eteenpäin, ja siellä on mainittu lähteitäkin. Tilaa Salkkareiden virallinen YouTube-kanava: Tuotanto: FremantleMedia Finland Salkkareiden YouTube-tiimi: Rea Stephany, Eeva Oksanen, Susanna Jyllinmaa ja Tommi Sipilä Katso kokonaiset jaksot:. Lopulta Jiri antoi heidän tavata toisiaan. Severin velipuoli Jiri ei pitänyt siitä, että Viola ja Severi tapailivat ja vaihtoivat myös yhden suudelman. Myöhemmin he saivat häädön vuokranantajaltaan Jiriltä ja joutuivat muuttamaan seurakunnan tiloihin. Aino oli aina ollut katkera äitinsä Iiriksen katoamisen vuoksi ja piti äitiään petturina. Keväällä 2018 he lopulta erosivat.

Next

Salatut elämät • Virallinen kanava

suomi24 salatut elämät

Camilla antoi Alissalle kiitokseksi Amandan lahjakortin, mutta Alissa jäi kodittomaksi. Myöhemmin Gunnar kosi Ullaa ja keväällä 2017 pari alkoi suunnitella häitä. Pohjonen Kerttu Rissanen Ilja Taalasmaa Ruupertti Arponen Benjamin Taalasmaa Aaron Bojang Aki Nikkinen Sami Uotila Alissa Nikkinen Johanna Puhakka Jiri Viitamäki Mikko Parikka Eva Tamminen Tiia Elg Nella Tamminen Sonja Kasurinen Severi Sievinen Roope Puhakka Janne Haukkala Hemmo Karja Pietari Haukkala Miikka Wallin Tiina Järvinen Eva Adamson Jutta Korhonen Maarit Poussa Lola Vinberg Sofia Arasola Peppi Puolakka Sara Parikka Linda Eerikäinen Monika Lindeman Viola Helenius Vivi Wahlström Aaro Vaalanne Teemu Lehtilä Camilla Mustavaara Nora Rinne Monica Mustavaara Irina Vartia Dahlia Mustavaara Inkeri Mertanen Gunnar Mustavaara Raimo Grönberg Magnus Mustavaara Ukko Sirén salkkarit. Violan ja Benjaminin suhde paljastui Lindalle ja Karille lokakuussa 2017. Magnus syntyi Pihlajakadun saunaan, josta löysi hänet ja Monican joka oli veren tahrima ja menettänyt tajuntansa synnyttäessään. Benjamin ihastui paluupäivänään tapaamaansa Viola Heleniukseen, joka on Karin aviovaimon Lindan tytär. Hänellä on pikkuvelipuoli Magnus Mustavaara, jonka äiti on hänen äitinsä hyvä ystävä.


Next

Salatut elämät (TV Series 1999

suomi24 salatut elämät

Gunnar oli ainoa, joka tuli Ullan kauppakeskuksessa järjestämään senioreiden juttupiiriin. Lari sai vakavia vammoja, mutta toipui entiselleen. Hän vastusti Nellan ja Nuutin seurustelua ja halusi parin eroavan mitä pikimmiten, mikä myös tapahtui, kun Nuutti jätti Nellan. Myös vastaanotosta voisi olla enemmän infoa, nyt artikkelissa ei käsitellä palautetta muuten kuin katsojalukujen ja palkintojen kautta. Over the time it has been ranked as high as 1 046 399 in the world, while most of its traffic comes from Finland, where it reached as high as 10 425 position. Pari hyvästeli toisensa Pihlajakatu 23 B:n edessä ja ilmeisesti jatkoivat suhdetta kaukosuhteena.

Next