Sterrenbeeld match kreeft. Astrologie voor Geliefden 2019-02-18

Sterrenbeeld match kreeft Rating: 7,9/10 650 reviews

Sterrenbeeld matchen

sterrenbeeld match kreeft

. En als jij eenmaal toegeeft, zal je helemaal jezelf kunnen zijn bij hem. Een Leeuw is juist dominant en agressief en loopt snel over een ander heen. Karaktertrekken Een typische Kreef beschermt graag andere personen, is gevoelig voor alles en nog wat, leeft mee met zijn medemens, is een doordrijver, is vindingrijk, staat open voor dingen en evenementen, is charmant en mysterieus, heeft een sterk karakter en is eerder teruggetrokken van aard. Dit waterteken is heel intelligent en emotioneel wat typisch is voor karakters die zich voorzichtig uiten en toch passioneel zijn. Voor mannelijke Vuurtekens geldt het tegendeel, die kunnen het meestal goed vinden met een Stier-vrouw.

Next

Sterrenbeelden combinaties: deze sterrenbeelden zijn een hele slechte match

sterrenbeeld match kreeft

Toch ben ik heel spiritueel. Hier zie je de onderverdeling: Ram 0 — 30 graden Stier 30 — 60 graden Tweelingen 60 — 90 graden Kreeft 90 -120 graden Leeuw 120-150 graden Maagd 150 -1 80 graden Weegschaal 180 — 210 graden Schorpioen 210 — 240 graden Boogschutter 240 — 270 graden Steenbok 270 — 300 graden Waterman 300 — 330 graden Vissen 330 — 360 graden In de cirkel van 360 graden en 12 sterrenbeelden kunnen de Zon, Maan en de planeten zich in elk van de tekens bevinden en onderling vloeiende of harde hoeken aspecten maken. Je eigen identiteit is vaak een vraagteken dus kun je makkelijk in de huid van een ander kruipen en je aanpassen aan wie dan ook. U bent een Kreeft Of het nou een oude plastic fles, een oude liefde, een oud huis, een oud geloof of een oude herinnering is, Kreeft houdt er aan vast. Met de weegschaal-man zoek je graag de uitdagingen op, zowel fysiek als mentaal. Deze sterrenbeelden zijn daarnaast geneigd om te hoge verwachtingen van elkaar te hebben. Van een Waterman leren ze dat de wereld groter is dan zijzelf, Watermannen hebben zelf nogal eens de neiging op jullie te vallen! Toch ziet een Kreeft zichzelf als beschermer van het gezin en zullen zijn partner en kinderen altijd voorop blijven staan.

Next

Alle Sterrenbeelden

sterrenbeeld match kreeft

Het is niet voor niks dat de Schorpioen het meest seksuele teken van de dierenriem is! Ze heeft juist een stevig type nodig die meer gas terug geeft. Lees in de uitgebreide en hoe de Kreeft bij andere sterrenbeelden past! Seksuele voorkeuren worden niet echt beschreven door het Zonneteken; deze horen meer bij Venus en de Maan. Zo op het eerste gezicht kunnen ze indrukwekkend overkomen: onemotioneel, onwrikbaar, koppig, doelgericht, energetisch, sluw, intuïtief, wijs, en met een filosofische diepgang die grenst aan inspiratie. De Ram is dit totaal niet en wil gelijk hebben wat ze in hun hoofd hebben. Het is dan ook niet bedoeld om bezoekers te imponeren, maar moet vooral een prettige basis zijn voor het gezin. Anders wordt het samen piekeren in een hoekje.


Next

Seksuele match tussen sterrenbeelden

sterrenbeeld match kreeft

Deze verschillen kunnen soms té groot zijn. Zolang jullie koppigheid niet in de weg komt te staan kan dit een prima match zijn. Ik moet niet denken aan binnen zitten word ik gek. Ram met Steenbok - De Steenbok is analytisch en extreem geduldig. Probleem: Een minderwaardigheidscomplex slaat door in een gewoonte om zo egocentrisch te zijn, dat je soms niet eens opmerkt wat anderen aan het doen zijn en bereiken in hun leven. Met Maagd heb je een haat-liefde verhouding.

Next

Seksuele match tussen sterrenbeelden

sterrenbeeld match kreeft

Als je je niet steeds zorgen over dingen hoeft te maken, zul je het veel leuker vinden om met vrienden te zijn en je zult ook merken dat het leven dan een stuk soepeler verloopt. Alleen moet je er dan maar net achterkomen waar de Maan stond toen je geboren werd. Jullie stimuleren elkaar erg, met de Leeuw word je wat speelser, met de Ram is er enorm veel dynamiek, en met Boogschutter deel je de behoefte aan ruimte en vrijheid. Kreeft-Vissen Wie begrijpt de Kreeft beter dan de meevoelende Vissen? De Kreeft heeft daarom behoefte aan een liefdespartner die hem uit zijn schulp kan halen op een zachtaardige manier. Steenbok is een praktisch aardetype, en als je echt jezelf bent en Boogschutter, dan ben je namelijk zelf niet al te praktisch, maar meer ondernemend. Beste match op seksueel gebied: Tweelingen Maagd Vissen Kreeft Seksuele match Waterman De onderscheidt zich van de andere sterrenbeelden door zijn vrije geest. Een horoscoop is meer dan een sterrenbeeld.

Next

Sterrenbeeld Kreeft

sterrenbeeld match kreeft

Slechte matches Stier en maagd De stier is zo honkvast als het maar kan en is dol op avondjes thuis op de bank. Dankzij hun scherpe ogen en tong en gave voor mimiek kunnen ze hier zelfs erg succesvol in zijn, al moeten ze wel uitkijken niet té ver door te gaan in hun emoties en niet te overdrijven. Met de Waterman gaat het, mits hij of zij niet al te rebels is, prima, zoals gezegd, maar met de Weegschaal nog beter. Voor een gerichtere zoektocht kan het handig zijn om de sterren te volgen. Niets is te gek en het beste is dat jullie elkaar altijd steunen.

Next

Wie past bij wie?

sterrenbeeld match kreeft

Dan blijven er de vuurtypes over en daar kun je het beste een relatie mee hebben. En jaloezie zal zeker de kop op steken. Hetzelfde geldt voor de Kreeft, omdat gezelligheid zo belangrijk is voor een Kreeft. Maar naarmate je leven wat verder gaat, voor in mei geboren Tweelingen na maximaal je 30e, en voor in juni geboren Tweelingen al bijna vanaf je 15e, wordt het des te belangrijker voor je om niet alleen maar zo over van alles en nog wat te praten, maar vooral je gevoelens te kunnen uiten. Vuurtekens Ram, Leeuw en Boogschutter zijn eigenlijk te wild voor je, en met sommige van hen kan het dan ook heel gewaagd zijn, vooral als jij een Stier bent die op zekerheid gericht is. Echte zekerheid krijg je nooit hoe graag we dit ook willen.

Next

Wat zijn de sterrenbeelden die het beste bij elkaar passen?

sterrenbeeld match kreeft

Kreeft is emotioneel als hij nieuwe mensen gaat ontmoeten en hij voelt zich niet zo goed in zijn vel in het gezelschap van een luchtteken als Weegschaal. Daarom past een Weegschaal ook goed bij je, tenminste, als je een vrouw bent. Dit sterrenbeeld laat zich voornamelijk leiden door zijn emoties. Hierboven zag je al welke tekens bij elkaar passen. Het andere vuurtype Leeuw kan je onverzadigbare behoefte aan luxe en stijl goed invullen, terwijl de Boogschutter daar niets van moet hebben. En welke sterrenbeelden passen bij de Kreeft? Alle Weegschalen zijn erg goed in het contact leggen met anderen, en kunnen in feite ook niet alleen door het leven gaan.

Next

Sterrenbeeld Kreeft

sterrenbeeld match kreeft

Kreeften houden van complimenten en voelen graag goedkeuring. Kreeft en Weegschaal vinden het fijn elkaar te vertroetelen. Kreeft met Steenbok - Moeten zich aan elkaar aanpassen, want het zijn échte tegenpolen. Verschillen Kreeft en Weegschaal zijn geen vier handen op één buik. Ze blijven lang tobben over veelal ingebeelde beledigingen, maar ze zijn ook juist snel gevleid. Tweelingen met Vissen - Tweelingen zal zich vooral aan Vissen aan moeten passen. De jongere en voor 9 oktober geboren Weegschaal-vrouwen geven er na verloop van tijd ook de voorkeur aan.


Next