Sjove aktiviteter i århus. Oplev Danmark Oplev Jylland 2019-02-08

Sjove aktiviteter i århus Rating: 8,8/10 1287 reviews

Aktiviteter til fest, polterabend, julefrokost, firma arrangement

sjove aktiviteter i århus

Picnic in a beautiful park and shopping. En polteraften skal ikke kun gå op i druk men give gommen en helt speciel oplevelser med hans bedste venner. English version Firmaevents Jutland offers in Denmark an exciting program. Kurset passer både til dig og vennerne eller veninderne og selvfølgelig også hvis du skal have familien med. En billig polterabend kan også være at leje en mobil sauna, sætte den ved Amager Strand og tilbringe det meste af dagen på stranden med egen madkurv, spille et spil minigolf og bruge nogen af de gratis boldbaner der m. Note: All the excursions include picnic in the green — or even a barbecue party, live music and dance.

Next

Aktiviteter til fest, polterabend, julefrokost, firma arrangement

sjove aktiviteter i århus

Århusianerne elsker det, og enhver bar med respekt for sig selv har et godt tilbud på kombinationen. Det gode ved en aktiv date er, at I får nogle fælles oplevelser, og der hele tiden er noget at tale om, så I risikerer ikke, at samtalen går i stå, hvis I ikke kender hinanden så godt. Derfor ligger der nu tre stort set ens restauranter ved siden af hinanden. Børn under 4 år kan, i selskab med en voksen, også lege på basketbanen og vores balanceline. Mange firmaevents inkorporerer , som kan bruges til at styrke samarbejdet i en virksomhed — samtidig med at det kan give medarbejderne en sjov oplevelse sammen. Her serveres den ældgamle mirakelmedicin Chartreuse.


Next

Eventhall

sjove aktiviteter i århus

Giv den gas til jeres polterabend og få en god og underholdende event som dagens hovedperson helt sikkert vil grine i lang tid over. Blandt de mange muligheder finder du således både billige og gratis seværdigheder i København og omegn, og du kan også se mulighederne blandt de mange sjove fornøjelser og oplevelser i København, som både er egnede for børn og for voksne. Der serveres også spændende mad i en prisklasse, der matcher det pæne interiør, men ikke afskrækker byens mange studerende. Day trip to Aarhus — the capital of Jutland — where we visit with our own guide and we visit the Rainbow on the roof of the building with stunning views of the entire city of Aarhus. Børn under 4 år er gratis i følge med en betalende forældre. De events du finder her kan næste alle også bruges til , temadage, firmaarrangementer, herreture, loge- og klubarrangementer m. Du kan også bestille forskellige speciallavede møbler, hvis du er til træmøbler og godt håndværk.


Next

Oplevelser Århus, Randers, Skanderborg og Østjylland

sjove aktiviteter i århus

Udflugt til Legoland hvor både børn og voksne kan more sig hele dagen. Polterabend-pakkerne består af: Ansvarserklæring For at hoppe i vores trampolinpark er det nødvendigt at udfylde en ansvarserklæring. Her ligger alle de lækre madvarer, du kun troede, de havde inde i tv og hjemme hos de rige. Polterabend underholdning kan også være at booke noget der kommer hjem til jer. Der er nemlig både store og sjove legelande for børn, fysisk krævende aktiviteter for voksne, og mange af oplevelserne her på vores side er enten billige eller gratis oplevelser i København. Rasmussen 0045 60643413 Marketing Sam Alhaitham Terifi 0045 71565956 speak Arabic mail: info firmaeventsjylland. Firmaudflugt og oplevelser i Århus Aktiviteter for alle vandhunde Er det tid til årets firmaudflugt, hvor teamwork spiller en væsentlig rolle? Det sidste er mere en grupeaktivitet, fordi alle polterabend deltagerne bidrager med et lille afsnit af et fælles fad.

Next

Date ideer

sjove aktiviteter i århus

En af de absolut fedeste aktiviteter i Aarhus er et baristakursus hos La Cabra — selvfølgelig hvis du kan lide kaffe. Funguide er gratis, men ønsker du, at din oplevelse kommer først på listen over oplevelser i København, så er der også mulighed for, at det kan ske for et beskedent beløb. Lad det bedste hold vinde! De laver enkel, hyggelig mad med stor smag. Street Food Ny Banegårdsgade 46 24: Træmand Egentligt var han sygeplejerske, men kastede sig for nogle år ud i at følge sin drøm: At skabe møbler lavet af lige dele træ og knofedt. Baejkon Bastardo Europa Plads 8 25: Andre vandingshuller Hvis du ikke gider at gå i byen ved Åen sammen med de 45-årige topmaver fra oplandet og de 18-årige ejere af Danmarks sidste par Evisu-bukser, er der heldigvis mange alternativer. Polterabend piger kan dog også spille paintball, laser game, køre lokumsræs eller gokart. Vil du gerne have arrangeret en sjov, spændende og aktivitetsrig dag for dine medarbejdere, er du altid velkommen til at kontakte Firmaevent Jylland.

Next

26 ting du skal opleve i Aarhus

sjove aktiviteter i århus

Oplev mere af Aarhus med gratis entré til attraktioner og aktiviteter og sjove oplevelser for hele familien. Lær at sætte vin sammen med mad med Mads Cortsen Hvis Nordsjælland er stedet hvor du opholder dig og leder efter en god oplevelse, så afsæt en dag med Masterchefdeltageren Mads Cortsen. En anderledes polterabend kunne også være noget helt utraditionel for mændende, nogle tager ud og danse mavedans, tegner croquis eller til wrap event. Prøv at arbejde i et rigtig guldsmedeværksted og lavet unikt smykke. En af de bedste indendørs aktiviteter på Nordsjælland er helt klart Lær at sætte vin til maden med Mads Cortsen. Prøv , der minder om høvdingebold — det er en af vores mest populære aktiviteter i trampolinparken. Vi har aktiviteter for alle hos Fabriksevent Har du lyst til at give dine venner, klassekammerater eller medarbejdere en oplevelse de sjældent glemmer? De skal heller ikke lede forgæves hos os.

Next

id2sorties.com

sjove aktiviteter i århus

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her. Aarhus Domkirke Storetorv 14: Bliv ikke brødflov Der er som regel lang kø foran La Cabra, men modsat mange andre bagere, er der her ikke kun hype i åbningsweekenden, hvorefter bageren stille og roligt vil dø hen i glemsel. Vores aktiviteter Hos Fabriksevent har vi stor erfaring med at arrangere aktiviteter for større forsamlinger blandt andet i forbindelse med firmaevents i Jylland. The Old Town Aarhus, a museum of old buildings and cultural history from the past two centuries. Legoland in Billund, Denmark Hiking on barge path at Silkeborg north — along Gudenåen Private Barbecue party with lamb and fish, livemusic and traditionel dance in the countryside Barbecueparty in the countryside near Skanderborg.

Next

Oplev Danmark Oplev Jylland

sjove aktiviteter i århus

Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. . Der er både aktiviteter for børn, for voksne, på Amager, på Frederiksberg og alle steder derimellem. Vi havde det skide sjovt og vi fik svedte og grinte så meget, at vi næsten tissede i bukserne! Der er tæt mellem bordene, høj energi og alle tiders. Her på Funguide har vi således gjort os umage for at samle de bedste aktiviteter og oplevelser i København til dig, så du hurtigt og nemt kan finde noget, som passer til dine ønsker. Oplevelsen er perfekt hvis du kommer med dine venner eller veninder, da i kan slå jer tilbage og nyde lidt medbragt mad eller vin. Herefter kan du begive dig over på den 15 meter høje klatrevæg hvis du tør.

Next