Price o sexu. (18+) ISPOVEST O NAJLUĐEM SEKSU: Mislila sam da je fin, a onda mi je predložio... 2019-02-16

Price o sexu Rating: 7,4/10 231 reviews

Price o sexu.... znate sto vec tu ide

price o sexu

Odjednom, ispustila je kurac iz usta i počela ga divlje drkati,a istovremeno se bestidno guziti svojim prstima. Njene usne prilijepile su se za velika jaja i počela ih gnječiti, dok joj se jezik poigravao s prijelazom do ustremljenog stupa. Sjedio sam zavaljen na kauču, ljutit i nesretan. Iva definitivno nije žena s kojom mogu planirati obitelj i brak. Polurazumljivo me je pitao hoće li večeras moći ostati kod mene jer voziti definitvno ne može.

Next

tinejdzeri i prica o sexu

price o sexu

Inace, deca se 'edukuju' kroz vrsnjacku grupu, casopise, pornice i bioloske knjige: ali imati u kuci neku savremenu knjiogu o ljudskoj anatomiji i o seksualnom funkcionisanju tela , vise je nego pozeljno; takodje je pozeljno da ta literatura bude stalno dostupna tinejdzerima - bolje nego da se informisu iz plejboja pa onda 'nauce' kako je prosecna duzina penisa 25 cm i padnu u bedak jednog dana kad shvate da oni nikada nece dostici taj 'optimum'! On je uspio obuhvatiti čitavo područje od zavodljivog gumbića do nježnog čmara u jednom potezu jezika, a ona je prvi puta doživjela takvo lizanje i nakon nekoliko pokreta svršila bacakajući se po izgužvanoj plahti. Gurnuo sam mu glavu pod pazuh pokušavajući da udahnem taj afrodizijak, šireći svoje nosnice i grickajući mu podšišane dlake. Kako u tome uživamo zajedno, to ne smatramo preljubom. Čvrsto sam se pripila uz stolicu očekujući skori dolazak snažnog orgazma. Nije bilo neugodno kako sam mislila da će biti prvi put, već je bilo upravo ono o čemu sam maštala. Imam sreće što sam mogao prestati predavati kada jesam.

Next

Životne priče

price o sexu

Njezine su usne bile jedva na centimetar udaljene od mojih dok je to govorila, tako da me njezin dah okrznuo po licu. Izbacio sam najmanje petnaest velikih mlazeva i zalio joj cijelo lice. Nisam baš doživjela orgazam, ali nisam više bila ni nevina. Ostali smo bez nakita, satova i novca. Naravno da sam htio smjesta odjuriti do nje. Neću to nikada zaboraviti — sjetno je rekao i počeo tražiti svoju razbacanu odjeću.

Next

Sve priče

price o sexu

Мислим да је увек боље да он нас добију праву информациоју, него да чују разне нетачне и искривљене ствари од својих вршњака. Rekla je još nekoliko nezanimljivih detalja, a onda odjednom neočekivano promijenila temu i izravno me upitala: - Hoćeš li možda navratiti još večeras do mene? Podigla je zatim nogu, gladila me njome po jajima i naredila da se skinem. Ukoliko ne želiš, uzmi ovaj bič i prestajemo s igrom. Nece svaka zena ovo da prizna, ali skoro svaka masta o tome da joj jednom partner podere svu odecu sa nje i divljacki vode ljubav cele noci. Beskućnik je stajao ispred auta i zurio u nas! Na idućem semaforu kad je bilo crveno, popela sam se na njega i tako smo se vozili nekoliko ulica dalje, dok nismo primijetili kako se uz nas vozi auto pun frajera, koji nešto dobacuju. Zaista, ne pretjerujem: htio je baš sve raditi zajedno sa mnom. Umjesto da smo pričali o moj ocjeni, pričao mi je o svojem teškom djetinjstvu i onda mi je dao peticu jer je shvatio da razumijem poeziju koju je on predavao.

Next

LJUBAV

price o sexu

Radio sam to onako kako sam najbolje znao i onako kako sam mislio da treba. Osjećaj je bio neopisiv, htjela sam ju sve više i više, sve jače i jače. Ali, nikad mi to nije dopuštala… Iva mi je otvorila vrata odjevena u dugu tamnocrvenu svilenu spavaćicu. S vrata je svoje pune i vrele usne prebacila na ramena budeći u meni neopisivu lavinu uzbuđenja. Izgledala je nevjerojatno i nije mogao vjerovati da svakim danom ne uživa u seksu.

Next

Stvarne priče o seksu — Seks — Cosmopolitan.hr

price o sexu

Naša tijela su se spojila, ljubili smo se strasno, mirisao je tako dobro i muževno, pomiješali su se mirisi Dolce Gabbano, lagani zadah muškog znoja i alkohola. Tip me potom nekako podigao i počeo me nositi po sobi, nasađenu na njegovo oštro koplje. Kad se pokrene ova tema u ženskom društvu, poslušam što muči moje frendice, ali nikad ne dijelim svoje najintimnije priče. To je moj život, i moja stvar! Моја ћерка од непуне две године седи на ноши и дира пикицу. Došao sam pred njezin stan, pozvonio i čekao da mi moja Gospodarica otvori. Mrzio sam je zbog toga što mi je činila, ali još više sam mrzio sebe, jer sam joj dopuštao da mi to čini! Bit će mi drago - rekao sam, trudeći se i opet svim silama zvučati ležerno. Oblizao mi je kurac i poljubio ga nježno Već više od tri godine radim kao scenograf u jednom zagrebačkom kazalištu.


Next

Radoznali beskućnik, nokat u oku...: Priče o seksu u kolima morate da pročitate!

price o sexu

Drhtala je pod njegovim rukama i on osjeti zadovoljstvo. Međutim, uza sve iskušenje, ona je isijavala neku nedefiniranu distancu. Nije mi bilo jasno zašto nikada nije imao curu. Čvrsto sam se pripila uz stolicu očekujući skori dolazak snažnog orgazma Prije dva tjedna odlučila sam se za instrukcije iz matematike, taj predmet mi je uvijek dobro išao no na fakultetu su se pojavile sitne teškoće. Ipak, ostala je nada da ću to ponovo doživeti. Nismo mogli izdržati, bili smo previše napaljeni i poseksali smo se na stražnjem sjedalu mog auta na parkiralištu.

Next

tinejdzeri i prica o sexu

price o sexu

Jedva čekam da to ponovo radim svom dečku i uživaću u tome! U meni su se ponovno uzburkali osjećaji. Umesto da grubo gurnete ruku tamo dole, i freneticno trljate, polako vrhovima prstiju prelazite preko ulaza. Uzvratila mi je poljubac s takvom predanošću da sam se već ponadao nečem više. Danas sam sretno oženjen, imam i sinove, ali sam jedino potpuno sretan kada nam se i Adnan pridruži u igrama s mojom liberalnom suprugom i kada se naša tri tijela potpuno izmiješaju. Umorna sam, znaš, moram se odmoriti.

Next

LJUBAV

price o sexu

Ušao je u moj život i probudio ženu u meni. Nisam imao pojma što mi se upravo dogodilo. Upravo sam to i napravila i to barem šest puta te večeri. Odlučnost me pratila sve do večeri, a onda sam ipak pokleknuo i okrenuo njen broj. Naravno da možeš još ostati ako to želiš. Očekivala je tako nešto, jer se odmah podigla leđima i ponudila mu svoju malenu glatku stražnjicu bez ijedne mane. Liječnici se traže po cijeloj zemlji.

Next

OBOŽAVAJU GA: Ovako pevačice i starlete pričaju o ORALNOM SEKSU! (FOTO + VIDEO)

price o sexu

Nije valjda opet moja mama, proletjelo mi je poput munje kroz glavu. Mislio je da će tako moći još dugo, ali poznati grčevi signalizirali su mu da je i njegov vrhunac blizu. Palcem lagano sam ga pomilovala po sluzavoj rumenoj glavici, a potom se brzo otresla njegove ruke koja kao da je držala tijesto, a ne mladu rosnu pičku. Nabijajući ju tom velikom kurčinom usput sam joj mazila klitoris. Velika je razlika između toga da sam stariji od studentica 4 godine i spavam s njima nakon semestra i toga da sam 10 godina stariji. Ovila je noge oko njegovog struka i ljubeći ga u oznojeni vrat promrmljala: — Moraš ići, kasno je… ali ja te želim svaki dan i nadam se da ćeš doći kad te pozovem. Bio je potpuno zbunjen mojim postupkom, ali brzo se pribrao i razveselio.

Next