Myydään mökki raasepori. Vuokramökki Raasepori, Pursujärvenranta 2019-02-27

Myydään mökki raasepori Rating: 4,8/10 393 reviews

Vuokramökki Raasepori, Mäntymäki

myydään mökki raasepori

Varaava takka leivinuunilla, tilat yhdessä kerroksessa. Myydään Tampereen Kalevassa kaksio, viidennessä kerroksessa, läpi talon- huoneisto ja iso eteläparveke. Vatten och avlopp finns under tiden april-oktober. Kerrostalo on rakennettu 1947 vanha, kunnon talo! Myynnissä kodikas ja tilava 162,5 neliötä , vuonna 2004 tuulettuvalla rossipohjalla rakennettu omakotitalo ihanteellisella sijainnilla Kähärin idyllisessä miljöössä, aivan keskustan kupeessa. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös ilmoittaa asuntosi myyntiin tai vuokralle. Torngatan 6, nytt korrigerat pris 178.

Next

Myydään mökki Rukalta Ketunpesäntie 13

myydään mökki raasepori

Asumismukavuutta lisää huoneistossa oleva sauna. Ihastuttava kaksio paritalossa idyllisellä Koivikon alueella Keravalla. Sähköt tontin rajalla, rakennettaessa suoritettava tarvittavat liittymämaksut Porin kaupungil. Rakennettu 1974, Kemi Oy:n hirsimökkipaketti. Parvella kolme sänkyä ja tv.

Next

Sb

myydään mökki raasepori

Ikkunat etelään, itään ja pohjoiseen. Sijainti rauhallisella alueella noin 1,5 km keskustasta. Myönnetty poikkeamislupa käyttötarkoituksen muuttamiseksi asunnoksi. Hyvä kohde yksityishenkilöille tai rakennusyritykselle! Pihalla lasten keinu, pöytä ja penkkiryhmä. Purosta voi muokata omaa uimarantaa tarvittaessa. Tilat ovat riittävät useammallekin vaikkakin pienenä miinuksena saunan vetoisuus vain kolme henkeä. Makuuhuoneessa sekä eteisessä on liukuovikaapit.

Next

Myytävät mökit ja vapaa

myydään mökki raasepori

Endast 20 min körtid till Ekenäs. Lisäksi yhtiöllä Risholmenissa sauna, joka on osakkaitten käytössä. Talo on kompakti, hyvin suunniteltu pienen perheen moderni koti. Pihamaa on pitkälti luonnontilainen ja metsäinen. Myynnissä vuonna 2015 valmistunut arkkitehdin suunnittelema Kastelli-omakotitalo.

Next

Myytävät mökit ja vapaa

myydään mökki raasepori

Tontilla on rakennusoikeutta yli 400 m2. Rauhallinen ja lapsisystävällinen taloyhtiö, hyvät naapurit. Pururadan lähistöllä myös paljon pieniä metsäpolkuja, joissa voi myös ulkoilla tai ulkoiluttaa koiraa. Asunnon pinnat siistit, mutta vaatii pienen päivityksen. Sijainti toisessa kerroksessa ja kerrostalossa hiljattain kunnostettu hissi. Iso veranta 30 m2 Ei ole tupakoitu eikä ollut lemmikkejä. Myös uimahalli ja maauimala lähellä.

Next

60 m² Rågön Rantatie 26, 10710 Raasepori Mökki tai huvila 3h myynnissä

myydään mökki raasepori

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja sen tulet huomaamaan kun astut ovestamme sisään. Voit yrittää uudelleen tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Taloyhtiö hyvin hoidettu, kohtuullinen vastike, joten jää vuokratuottoa kuukausittain vähän käteenkin! Jos kiinnostuit mökistä, lisätietoja saat numerosta 0400666990 tai markus hanhisalolkv. Vesioikeuksista ja yhteisalueista voidaan sopia erikseen. Åminnefors Golf-kentät ja Påminne-laskettelur Tori 05. Voit myös listata 3 kpl kerralla.

Next

Vuokramökki: Raasepori, TENHOLA, METSÄMÖKKI, 6125

myydään mökki raasepori

Tietoja ei käytetä yksittäisten käyttäjien tunnistamiseen. Alue on rauhallinen ja suosittu sekä palveluiden ja Turun rajan lähellä. Tässä kahden kerroksen asunnossa on alakerrassa tilava olohuone ja keittiö. Lisäksi kävelymatkan päässä omistajan tilalla lampaita. Yhtiössä muun muassa erillinen tilava kerhohuone, varastolokerot, remontoidut saunatilat.

Next

Vuokramökki: Raasepori, TAMMISAARI, LÅNGSTRANDS STUGA, 1282

myydään mökki raasepori

Myynnissä omakotitalo Kuusamon keskustan läheisyydestä. Hirsimökki meren läheisyydessä Snappertuna, Rågö. Taloyhtiössä iso piha ja runsaasti autopaikkoja sekä autotalleja, myös autonpesutalli. Lämmityksenä sähkö ja varaava takka. Jos mielenkiinto heräsi ota yhteyttä! Oletko hakenut jotain tavallisuudesta poikkea. Yhtiössä muun muassa erillinen tilava kerhohuone, varastolokerot, remontoidut saunatilat. Ota yhteyttä, kysy lisää, jos haluat nähdä lisää kuvia: sähköpostittele, sovitaan esittelystä! Myydään Tampereen Kalevassa kaksio, viidennessä kerroksessa, läpi talon- huoneisto ja iso eteläparveke.

Next