Marco borsato vrij zijn. Marco Borsato:Vrij Zijn Lyrics 2019-02-20

Marco borsato vrij zijn Rating: 7,2/10 1712 reviews

Margherita

marco borsato vrij zijn

Vrij zijn, Liefde komt ooit. Het nummer is door Jan Tekstra en John Ewbank gecomponeerd. Dit hartverscheurende nummer staat in 1996 samen met het nummer 'Vrij Zijn' op single. This is just a preview! Archived from on 2 January 2014. Vrij zijn, Ze wil alleen maar vrij zijn. Dit Heb Ik Niet Verdiend25. Archived from on 2 January 2014.

Next

id2sorties.com

marco borsato vrij zijn

Ze wil nu alleen maar, Vrij zijn. Zoals wel meer Borsato hits is 'Margherita' een geval van een Italiaanse bodem met een sterke vertaling en mooie John Ewbank-saus eroverheen. Als M'n Hoofd M'n Hart Vertrouwt7. Ohohohoh, Totdat de ochtend haar weer nieuwe kansen brengt. Marco Borsato Miscellaneous Vrij Zijn Haar zijdezachte haren vallen wild langs haar gezicht Amper achttien jaar maar zoveel ouder in dit licht Iedereen danst om haar heen maar niemand komt dichtbij Misschien een uur, misschien een nacht, maar altijd blijft ze vrij Ohohohoh Totdat de ochtend aar weer nieuwe kansen brengt Ohohohoh Zal ze naast je staan Maar komt de morgen, zal ze gaan Vrij zijn Ze wil alleen maar vrij zijn Vrij zijn Liefde komt ooit Ze wil nu alleen maar Vrij zijn Onbezorgd en vrij zijn Liefde, liefde komt ooit Als ze niet meer vrij wil zijn Soms is ze bang en eenzaam en verlangt ze terug naar toen Geborgenheid en warmte en een vaderlijke zoen Maar ze wil het leven proeven zonder regels of gezag Juist al die dingen doen d ie bijna niemand anders mag Ohohohoh Ze lacht de wereld uit en danst haar twijfels weg Ohohohoh Verliefd kijkt ze je aan Maar als je meer wilt zal ze gaan Vrij zijn Ze wil alleen maar vrij zijn Vrij zijn Liefde komt ooit Ze wil nu alleen maar Vrij zijn Onbezorgd en vrij zijn Liefde, liefde komt ooit En ze danst en ze lacht en ze gaat je te lijf Voor een uur, voor een nacht, maar denk niet dat ze blijft Vrij zijn Ze wil alleen maar vrij zijn Vrij zijn Liefde komt ooit Ze wil nu alleen maar Vrij zijn Onbezorgd en vrij zijn Liefde, liefde komt ooit Ze wil nu alleen maar vrij zijn Get the embed code Marco Borsato - Miscellaneous Album Lyrics1.

Next

Marco Borsato:Vrij Zijn Lyrics

marco borsato vrij zijn

Het nummer wordt verbonden aan 5 mei, Bevrijdingsdag. Maar komt de morgen, zal ze gaan. Archived from on 23 May 2015. Onbezorgd en vrij zijn, Liefde, liefde komt ooit. Haar zijdezachte haren, vallen wild langs haar gezicht. Als Jij Maar Naar Me Lacht6. Soms is ze bang en eenzaam, en verlangt ze terug naar toen.

Next

Margherita

marco borsato vrij zijn

Iedereen danst om haar heen, maar niemand komt dichtbij. Archived from on 2 January 2014. Juist al die dingen doen, die bijna niemand anders mag Ohohohoh, Ze lacht de wereld uit, en danst haar twijfels weg. Als ze niet meer vrij wil zijn. Vrij zijn, Liefde komt ooit. Eén van de bekendste zangers van Nederland sinds 'Dromen Zijn Bedrog' in 1994 alle records breekt.

Next

♫ Marco Borsato

marco borsato vrij zijn

Archived from on 2 January 2014. Ohohohoh, Verliefd kijkt ze je aan, Maar als je meer wilt zal ze gaan. Misschien een uur, misschien een nacht, maar altijd blijft ze vrij. Archived from on 2 January 2014. Vrijwel alle singles die Marco Borsato uitbrengt, halen de top 10 in de hitlijsten. Voor een uur, voor een nacht, maar denk niet dat ze blijft. De single schiet naar de top 5 en staat ruim 15 weken in de lijst.

Next

id2sorties.com

marco borsato vrij zijn

Ben Ik Je Nu Al Kwijt13. Doe Wat Je Altijd Deed27. Amper achttien jaar, maar zoveel ouder in dit licht. Dit nummer, afkomstig van het album De Waarheid, bereikt in 1996 de vijfde plaats in de Mega Top 50. Ze wil nu alleen maar vrij zijn.

Next

Marco Borsato discography

marco borsato vrij zijn

Haar zijde zachte haren Vallen wild langs haar gezicht Amper achttien jaar Maar zoveel ouder in dit licht Iedereen danst om haar heen Maar niemand komt dichterbij Misschien 'n uur, misschien 'n nacht Maar altijd blijft ze vrij Oh oh oh oh Totdat de ochtend haar weer Nieuwe kansen brengt Oh oh oh oh Zal ze naast je staan Maar komt de morgen, zal ze gaan Vrij zijn Ze wil alleen maar vrij zijn Vrij zijn Liefde komt ooit Ze wil nu alleen maar Vrij zijn Onbezorgd en vrijzijn Liefde Liefde komt ooit Als ze niet meer vrij wil zijn Soms is ze bang en eenzaam En verlangt ze terug naar toen Geborgenheid en warmte En een vaderlijke zoen Maar ze wil het leven proeven Zonder regels of gezag Juist al die dingen doen Die bijna niemand anders mag Oh oh oh oh Ze lacht de wereld uit en danst Haar twijfels weg Oh oh oh oh Verliefd kijkt ze je aan Maar als meer wilt zal ze gaan Vrij zijn Ze wil alleen maar vrij zijn Vrij zijn Liefde komt ooit Ze wil nu alleen maar Vrij zijn Onbezorgd en vrijzijn Liefde Liefde komt ooit En ze danst en ze lacht En ze gaat je te lijf Voor 'n uur, voor 'n nacht Maar denk niet dat ze blijft Vrij zijn Ze wil alleen maar vrij zijn Vrij zijn Liefde komt ooit Ze wil nu alleen maar Vrij zijn Onbezorgd en vrij zijn Liefde Liefde komt ooi Ze wil nu alleen maar vrij zijn. Borsato begint zijn carrière als Billy Vera-imitator in Hennie Huismans Soundmixshow. Vrij zijn Haar zijdezachte haren vallen wild langs haar gezicht Amper achttien jaar maar zoveel ouder in dit licht Iedereen danst om haar heen maar niemand komt dichtbij Misschien een uur, misschien een nacht, maar altijd blijft ze vrij Ohohohoh Totdat de ochtend haar weer nieuwe kansen brengt Ohohohoh Zal ze naast je staan Maar komt de morgen, zal ze gaan Vrij zijn Ze wil alleen maar vrij zijn Vrij zijn Liefde komt ooit Ze wil nu alleen maar Vrij zijn Onbezorgd en vrij zijn Liefde, liefde komt ooit Als ze niet meer vrij wil zijn Soms is ze bang en eenzaam en verlangt ze terug naar toen Geborgenheid en warmte en een vaderlijke zoen Maar ze wil het leven proeven zonder regels of gezag Juist al die dingen doen die bijna niemand anders mag Ohohohoh Ze lacht de wereld uit en danst haar twijfels weg Ohohohoh Verliefd kijkt ze je aan Maar als je meer wilt zal ze gaan Vrij zijn Ze wil alleen maar vrij zijn Vrij zijn Liefde komt ooit Ze wil nu alleen maar Vrij zijn Onbezorgd en vrij zijn Liefde, liefde komt ooit En ze danst en ze lacht en ze gaat je te lijf Voor een uur, voor een nacht, maar denk niet dat ze blijft Vrij zijn Ze wil alleen maar vrij zijn Vrij zijn Liefde komt ooit Ze wil nu alleen maar Vrij zijn Onbezorgd en vrij zijn Liefde, liefde komt ooit Ze wil nu alleen maar vrij zijn © Copyright Tekstra - Ewbank. Vrij zijn, Liefde komt ooit. . Vrij zijn, Ze wil alleen maar vrij zijn.

Next

Marco Borsato:Vrij Zijn Lyrics

marco borsato vrij zijn

This version of Zien is included in the box sets Borsato Box and 25 jaar Marco Borsato - De studio albums. Als De Wereld Van Ons Is5. Waar ik ben, daar ben jij, je bent eigenlijk nooit weggeweest Als een schaduw volg je mij Door mijn huis, door mijn hoofd, ik zou vrij zijn maar dat ben ik niet Het is wel over, maar nog niet voorbij Zijn jouw dagen zonder mij beter dan ons leven samen? Ik voel je om me heen, ik denk alleen aan jou Ik hoor je stem Ik zie je overal, ik neem je altijd mee Waar ik ook ben Zo tastbaar en zo dichtbij, hou jij je vast aan mij? Maar ze wil het leven proeven, zonder regels of gezag. Een Beetje TijdMarco Borsato Lyrics provided by SongLyrics. Geborgenheid en warmte, en een vaderlijke zoen.

Next

Marco Borsato en Do

marco borsato vrij zijn

Onbezorgd en vrij zijn, Liefde, liefde komt ooit. Vrij zijn, Ze wil alleen maar vrij zijn. Archived from on 2 January 2014. Marco Borsato is één van de best verkopende artiesten van de jaren 90 in Nederland. En ze danst en ze lacht, en ze gaat je te lijf.

Next