Leuke plekken amsterdam. Top 15 bezienswaardigheden Amsterdam 2019-02-09

Leuke plekken amsterdam Rating: 8,6/10 892 reviews

De leukste plekken voor een High Tea in Amsterdam

leuke plekken amsterdam

De collectie beslaat meer dan één miljoen stukken. Je kunt hier heerlijk in de binnentuin zitten, hoe leuk is dat?! Rond het jaar 1808 kreeg het stadhuis een andere bestemming, namelijk die van het derde keizerlijk paleis van het Napoleontische keizerrijk. In 1968 opgericht als jongerencentrum, later een cultureel centrum. Maar meer dan de moeite om eens heen te gaan. Over deze hotspot wil ik nog apart posten.

Next

20 nieuwe hotspots voor koffie en lunch in Amsterdam

leuke plekken amsterdam

Dat maakt de dagdroom alleen maar beter; even Frans als lekker. Bartenders favoriet, nachtbrakers last resort, liefhebbers van klassieke stijl: werkelijk iedereen die de bar kent, komt er graag. Belangrijke wegen in de wijk zijn de Ceintuurbaan, Stadhouderskader, Ferdinand Bolstraat, Van Woustraat en Amsteldijk. Je vindt er vooral tweedehands kleding. Haarlem tel ik dan niet mee. Kortom: De perfecte plek om heel lang te tafelen op een vrije dag.

Next

De leukste plekken om warme chocolademelk te drinken in Amsterdam

leuke plekken amsterdam

Favorieten in een andere stad? Paradiso is gevestigd in het oude kerkgebouw van de Vrije Gemeente in Amsterdam. De straatjes heten Berenstraat, Gasthuismolensteeg, Hartenstraat, Huidenstraat, Oude Spiegelstraat, Reestraat, Runstraat, Wijde Heisteeg en de Wolvenstraat. Ik bekijk de tentoonstelling met werk van fotograaf. Let wel op dat je op de dag zelf moet reserveren. Ook geef ik je graag. Dankzij de grote open keuken in het midden van het restaurant is het er nog dynamisch ook. In je eentje of juist met elkaar.

Next

Fijne Plekjes // 8 x Hippie Hotspots in Amsterdam

leuke plekken amsterdam

Amsterdam is de perfecte stad voor een stedentrip in eigen land. Er zijn ongeveer driehonderd kramen. Kortom: Kwalitatief eten voor een vriendelijk prijsje in een nog vriendelijkere sfeer. Daar kun je per hotel meteen zien waar je op dat moment de goedkoopste kamers kunt boeken voor jouw reisdata! Ton Ton club Hippe speelhal met leuke games als airhockey, Flipper en Mario Kart. Je kan altijd wel een mooie plek bij op het gras of bij het water bemachtigen.


Next

De leukste plekken om warme chocolademelk te drinken in Amsterdam

leuke plekken amsterdam

Door de jaren heen is het menu wat gemoderniseerd, maar nog steeds is de high tea een populair tafereel. Dankzij de terrasverwarmers kun je er zelfs in de winter tussen alle mensen genieten van een drankje. Genoeg om je een weekend te vermaken! Kortom: Ga je op date in Oost? En nog lang niet zo platgelopen als vergelijkbare plekken Pllek of Noorderlicht: dit is een echte verborgen schat! De beste pastrami in town. Het Vondelpark Voor veel Amsterdammers het Vondelpark het dierbaarste stadspark. Je kan er oldskool Airhockeyen, flipperkasten of je partner zelfs inmaken met een potje Jenga. Je kunt er dansen, bandjes kijken, naar het theater gaan en films kijken.

Next

5 toffe plekken in Amsterdam Noord

leuke plekken amsterdam

De populariteit van het Rijksmuseum kan vooral op drukkere dagen voor wachtrijen bij de kassa's zorgen. Ik ben nooit zo van de burgers, maar de Babaganoush was voortreffelijk, en nog betaalbaar ook. Als een van de weinige hippie hotspots: ook top voor in de winter! Toomler is ook de beste date, je denkt dat je elkaar grappig vindt Pannekoek sluit af met zijn mooiste tip, namelijk comedycafé. Noordwijk Eén van mijn favo kustplaatsjes is. De eeuwenoude stad heeft een wereldberoemde grachtengordel met daaraan prachtige authentieke grachtenpanden. Eigenlijk is er geen betere manier om je zondag door te brengen! We presenteren deze Top 25, in min of meer willekeurige volgorde, met gouwe ouwes, hippe nieuwkomers en geheime stekkies die we eigenlijk liever niet zouden delen.

Next

25x De leukste plekken van Nederland voor een weekend weg

leuke plekken amsterdam

Internationaal staan de Wallen bekend als Red Light District. Maar dan wel erg goed klassiek —ze laten je tevreden achter. Tegenwoordig zijn er ateliers gevestigd en worden er culturele activiteiten georganiseerd in het voormalige kerkgebouw. Elke avond zijn er nieuwe shows. Het eten is wel iets prijziger, maar het uitzicht is het meer dan waard! Zodat je alleen maar door deze straat hoeft te lopen en gewoon je hele boodschappenlijstje klaar is. Zuid-Limburg Eerlijk gezegd ben ik nog nooit verder gekomen dan Maastricht, maar des te meer reden om deze regio op de bucketlist te zetten! Disclaimer: Ik weet niet zo goed of elke man hier warm van wordt, maar volgens de vrouwen die mee hebben gedaan aan het onderzoek bleek dit erg romantisch te zijn.

Next

29x lunchen in Amsterdam

leuke plekken amsterdam

Later, in 1623, bij de oplevering van de Noorderkerk, werd het plein in de volksmond Noordermarkt genoemd. Dan is fietsen huren op één van de vele verhuurlocaties echt heel leuk. Achter een verborgen deur betreed je de antieke bar waar klassieke cocktails op je wachten. Het Museumplein Het grootste plein van de hoofdstad is een trefpunt van museumliefhebbers uit de hele wereld. Prachtige natuur en heerlijke gezelligheid. Conservatorium Hotel — de tweede een tikkie te hippe plek in deze lijst naast Lion Noir maar als iets goed is, dan mag dat gezegd worden. Toch echt wel een must voor iemand die van kunst houdt.

Next

Leukste plekken van Amsterdam: tips van een local

leuke plekken amsterdam

Ook bekende clubs, zoals de Bananenbar, Casa Rosso en Yab Yum zitten er. De scones zijn hier het toppunt, vooral die met kaneel waar stukjes crunchy kaneel in zitten. Ruigoord 76, Amsterdam En, welke hippie hotspot ga jij bezoeken? Er hangt dan misschien een prijskaartje aan, maar hier willen we eigenlijk elke week wel heen voor een High Tea! Ga voor een goede koffie en Europese allure naar — ook zeer geschikt voor de sport van het mensenkijken. En hoe blijf je beter warm dan met een grote mok warme chocolademelk mét slagroom? Toch is Amsterdam meer dan drugs, seks en verderf. Een geweldig uitzichtpunt in Amsterdam dus.

Next