Dansen antwerpen uitgaan. Dansen : Antwerpen 2019-02-10

Dansen antwerpen uitgaan Rating: 9,5/10 1750 reviews

Dansen en dineren in MOZAIC Antwerp

dansen antwerpen uitgaan

Het gros van de disco's, striptenten, bars en andere uitgaansgelegenheden zaten in de zijstraten van de Keyserlei, nabij het. De meest beruchte club ooit was Zillion, die in 2001 haar deuren moest sluiten. Zo drink je de beste cocktails van de stad absoluut bij aan de Lijnwaadmarkt. In Antwerpen vind je de tofste pop-up bars en zomerbars. Kinepolis schuwt ook de commercieel minder interessante buitenlandse films niet. Clubs Als je kijkt naar de clubscene dan zie je dat er een redelijk groot verloop is van.

Next

Salsa party agenda kalender 2019

dansen antwerpen uitgaan

Op onze websites en apps tonen we daarom advertenties die voor jou relevant zijn. Sommigen hebben een assortiment van honderden Belgische en internationale bieren. Daar zitten de laatste plekken waar de dames dansend op muziek uit de kleren gaan. Toch blijft 'op café gaan' een populaire vrijetijdsbesteding binnen het dagelijkse leven in Antwerpen. Nu, bijna 20 jaar later, kreeg alles een make-over. Het gros van de gezelschappen die een vrijgezellenfeest komen vieren komen in deze straten terecht.

Next

Uitgaan in Antwerpen

dansen antwerpen uitgaan

De informatie hierboven is met zorg samengesteld. In het verleden zijn er regelmatig problemen geweest met grote groepen dronken Nederlanders die de boel op stelten kwamen zetten in Antwerpen. We proberen een zo volledig mogelijk overzicht te geven van de dansgelegenheden in de provincie Antwerpen, opgesplitst in dansscholen, dansclubs en —verenigingen, danszalen en — cafés, nog niet verzameld Salsaclubs al dan niet met bachata, zouk, merengue, kizomba , en Argentijnse tango groepen. Op de Kaasrui, de Lijnwaadmarkt en Torfbrug vind je een aantal cafés die je kunt categoriseren als skihutplekken en karaokebars. De meeste bars, clubs en kroegen zaten in de straten rondom de Keyserlei, dichtbij het Centraal Station. En naast het nieuws van de dag kunnen we je bijkomende artikels aanbevelen op basis van je interesses.

Next

Uitgaan in Antwerpen

dansen antwerpen uitgaan

Bruine kroegen Door heel Antwerpen heen vind je bruine kroegen waar men kan genieten van heerlijke Belgische bieren en jenevers. Zodra op onze site bent of in onze agenda of gelijk welke andere pagina, voeg je ons toe aan je beginscherm of bookmark je onze salsa website. Mogen we je een woordje uitleg geven over onze voorwaarden? Inmiddels is het gebied met de rode lampen voetgangersgebied geworden. Rosse buurt Al eeuwenlang heeft Antwerpen een rosse buurt. Klik hier om de van deze dienst of ons te lezen. Vooral onder Nederlanders is Antwerpen een populaire stad om uit te gaan. Een ware must voor elke elektronische muziek liefhebber! Daarna ging dansend Antwerpen uit haar dak in Noxx, dat aan de noordzijde van de stad lag op enkele honderden meters van de megabioscoop Kinepolis.

Next

Uitgaan : Antwerpen : zaterdag 06

dansen antwerpen uitgaan

In het verleden zijn er regelmatig problemen geweest met grote groepen dronken Hollanders die de boel op stelten kwamen zetten in Antwerpen. Ook de shoarmatenten, fast food restaurants en de herinneren aan betere tijden. Bioscopen Het bioscooppubliek wordt in Antwerpen grotendeels naar twee grote bioscopen gelokt. Op deze pagina bieden we een overzicht van allerlei soorten cafés, van bruine kroegen met Belgische bieren en Vlaamse muziek tot de hippere zaken waar moderne muziek en de laatste nieuwe cocktails aangeboden worden. Een populaire gay club is aan de Lange Schipperskapelstraat 13.


Next

Salsa party agenda kalender 2019

dansen antwerpen uitgaan

JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vrijgezellenfeesten Inmiddels is men in Antwerpen prima gewend aan groepjes mannen en vrouwen die een vrijgezellenfeest vieren, al dan niet verkleed. Rosse buurt De rosse buurt van Antwerpen is tegenwoordig beperkt tot slechts één straat: de Verversrui. Slechts weinigen is het gegeven om langer dan tien jaar open te blijven. We hebben deze verfijnd naar aanleiding van de nieuwe Europese privacywetgeving. Betere zalen, meer zalen, een groter filmaanbod, grotere schermen… noem maar op. Clubs Antwerpen kent diverse clubs waar men tot diep in de nacht los kan gaan.

Next

Dansen en dineren in MOZAIC Antwerp

dansen antwerpen uitgaan

Clubs Antwerpen kent diverse clubs waar je tot diep in de nacht los kunt gaan. Dit is op de locatie waar voorheen Club Industria te vinden was. Waar men vroeger door meerdere straten kon rijden met de auto en zich kon vergapen aan de vele prostituees die achter de ramen met rode lichten zaten, daar is men nu aangewezen op slechts één straat: de inmiddels tot voetgangersgebied verklaarde Verversrui, net ten westen van het Falconplein. Bioscopen Antwerpen telt twee grote bioscopen. Vooral in de horecagelegenheden die wat hoger aangeschreven staan zou je als groep mogelijk niet binnenkomen. Gedraag je in Antwerpen als gast en je komt op de meeste plekken zonder problemen binnen.


Next

Cafés van Antwerpen

dansen antwerpen uitgaan

De stoffige bars en restaurants zijn de afgelopen jaren steeds meer vervangen door meer trendy plekken aan de totaal gerenoveerde noordkant van deze centraal gelegen straat. Keyserlei Jaren geleden was het uitgaanscentrum van Antwerpen nog erg simpel. Noxx, waar zo'n acht jaar lang duizenden mensen gefeest hebben, heeft eind augustus 2015 haar deuren gesloten. Bruine kroegen Door heel Antwerpen heen vind je bruine kroegen waar je kunt genieten van heerlijke Belgische bieren en jenevers. Chillen in een zomerbar of op stap in een tijdelijk café? Het gebouw in de Londenstraat werd in 1908 opgetrokken als gaarkeuken voor de havenarbeiders. Feestcafés Nederlanders die op zoek zijn naar feestcafés die komen al bijna automatisch uit in het historisch centrum van Antwerpen.

Next